perjantai 13. marraskuuta 2015

onneen pimeään

Kiitos Mealle sohvan ja kämpän ja koiran lainasta ;)
Toisinaan otsakkeita pyöritellessäni mieleeni tulee biisejä joita en ole välttämättä viimeaikoina edes kuullut, saatika että ne kuuluisivat millekään soittolistalleni. Mutta kun täällä Pohjois-Karjalassa tulee tätä nykyä lunta ja pimeää kello neljä, ei tämä Jipun ja Edelmannin laulama balladi ole sinänsä absurdi aivopieru.

Olen ollut tyytymätön viimeaikaisiin teksteihini ja jättänyt blogin hetkeksi hiljaisuuteen. Viikonlopuksi ei ole leimattu muuta kuin läänimatka Kuopioon, joten tavoitteena olisi avata muistikirja, suunnitella jokunen aihe valmiiksi, sekä kirjoittaa valmiiksi vähintään yksi. Voisinkin tässä luvata sunnuntaiaamulle aamupalan kylkeen jotakin. Minua myös suuresti kiinnostaisi, minkälaisia tekstejä juuri sinä haluaisit lukea. Proosaa? Leffa ja kirjajuttuja? Syvällistä pohdintaa elämästä ja oppimisesta ja sen sellaisesta? Vaate-, koti- ja DIY-hommia?

Olen ihan tyytyväinen, jos laaja paletti kelpaa, sillä kaikkia noita olen itse miettinyt. 7 juttua luopumisesta -sarjasta puuttuu vielä kaksi osaa, eilen vietin inspiroivan illan ystävien kotona (koti on kaunis ja istuimme Deko-lehtivuoren keskellä), viikonloppuna olen ostamassa maaleja omiin projekteihin, 21 päivän aamusivuhaaste tuotti kaiken holynpölyn lisäksi myös ihan kelpoja ideoita... Tulkoon pimeät illat ja kuulaat ja nietosten vaimentamat viikonloput: olen valmis.

S

Iina & Albert: Lost in translation.

2 kommenttia:

  1. Ja kerro lisää niistä asioista joihin keskityt aina 30päivää! Sulla on niin asiablogi että taputus olalle!

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea, ne ei ehkä ole mitään menestysstooreja, mutta ehkä just siks kertomisen arvoisia. ;) Kiitos!

    VastaaPoista