sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

torkut ja terkut auringon alta

Eilinen lauantai oli paras vuorokausi pitkään aikaan. Käytin sen tehokkaasti heräämällä kahdeksalta ja skippaamalla nukkumaanmenon. Vaikka nukuin aamulla pommiin ja myöhästyin töistä, mikä yleensä aiheuttaa sellaisen tipahtaneen olon koko päiväksi, ei loppupäivä olisi voinut mennä toisin paremmin. Kiitollinen olo.


Vinkkini maailman parhaaseen päivään.


1. Herää aikaisin, jos et herää siihen, että joku ryntää huoneeseesi huutaen "Eiks sun työt alkanu 5 minuuttia sitten?!" suosittelen rauhallista heräilyä, teetä, venyttelyä, piipahdusta ulos ja kunnon aamupalaa.
2. Sitten kannattaa jo ryhtyä hommiin (huom. tämä on yksi maailman paras päivä, siinä toisessa ei vaihdeta yöpukua pois koko päivänä). Mene töihin tai tai tee joku projekti kotona.
3. Lataa hetkinen
4. Antaa palaa


 Kirjoitin aikaisemmin kavereiden näkemisestä, no. Eilen lähdin rinkkani kanssa kotoa ja tumpsautin sen jo pian maahan ystäväni Amandan luona, söin päivän toisen jäätelön ja tsiigattiin Amandan äipän riparikuvista kasarimuotia. (Niitä sporttiaurinkolaseja lukuunottamatta tyypit oli ihan hipstereitä.)


Sitten menin Roosan luo Helsinkiin ja ihastuin Munkkiniemeen, kävimme Seurasaaressa uimassa ja tehtiin kahden aikaan parhaita vohveleita joita olen ikinä syönyt.


Bussi Turkuun lähti viideltä, niin tuntui turhalta mennä nukkumaan. Kortinpeluu oli hauskaa väsymyshiprakassa. Hävisin kaikilla kierroksilla. Nukahdin heti bussissa ja  Turussa taapersin lähes suoraan laivaan. Menin nukkumaan jet lagiani aurinkokannelle. Makasin kuin mursu auringossa. Oli lämmin kunnes tuli kylmä. Ostin pastilleja ja liimasin ahterini ikkunalaudalle.


Vilkutan purjeveneelle.


Minun piti kirjoittaa matkustamisen ekologisuudesta ja eettisyydestä, mutta olemme ehkä molemmat nyt sitä mieltä, että huomenna sitten.


Selma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti